TOKAT / ERBAA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Ara

Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında okulumuz 1-C şubesi öğretmeni Oğuzhan Şahin ve öğrencileri ile birlikte gazilerimizin evine gidildi.Gazielerimiz Hasan Şahin ve Recai Baş 15 Temmuzda yaşanan olaylar ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Aynı zamanda ziyaretimizden çok mutlu olduklarını belirttiler. Tekrar görüşmek üzere gazilerimizi okulumaza davet ettiler.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesinin yıl dönümü ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlçemizdeki kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Aslan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.

Büyük bir beğeni ile izlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programının hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Okulumuz logosu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmiştir.

May

Fevzi Çakmak İlkokulu olarak son iki yıldır yürüttüğümüz eTwinning projeleri kapsamında; İngilizce öğretmenlerimiz Meryem KELEŞ ve Habibe GÜL ile sınıf öğretmenimiz Fatih DEMİR’in yürüttüğü beş farklı projemiz Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri ile ödüllendirilerek okulumuza ‘eTwinning school’ olma hakkı kazandırmıştır.

Bu kapsamda yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz Avrupa düzeyinde rol model olarak tanınan, referans noktası olan ve diğer okullara ilham kaynağı olacak öncü okullara verilen “eTwinning School Label ” etiketi almaya hak kazanmıştır.

Okul müdürümüz Sururi ŞAHİN ‘ “eTwinning School Label” etiketi, eTwinning Okulu olarak Avrupa Komisyonu'na bağlı Avrupa Okul Eğitimi (Esep) platformunda, Avrupa'nın örnek ve tavsiye edilen okulları listesine giren okullara verilmektedir. Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ettiğimiz için mutluyuz. Öğretmen arkadaşlarımıza ve projelerde yer alan öğrencilerimize yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.