T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Fevzi Çakmak İlkokulu

TEBRİKLER! ETWINNING OKULU OLDUK

Fevzi Çakmak İlkokulu olarak son iki yıldır yürüttüğümüz eTwinning projeleri kapsamında; İngilizce öğretmenlerimiz Meryem KELEŞ ve Habibe GÜL ile sınıf öğretmenimiz Fatih DEMİR’in yürüttüğü beş farklı projemiz Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri ile ödüllendirilerek okulumuza ‘eTwinning school’ olma hakkı kazandırmıştır. 

Bu kapsamda yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz Avrupa düzeyinde rol model olarak tanınan, referans noktası olan ve diğer okullara ilham kaynağı olacak öncü okullara verilen “eTwinning School Label ” etiketi almaya hak kazanmıştır.

Okul müdürümüz Sururi ŞAHİN ‘ “eTwinning School Label” etiketi, eTwinning Okulu olarak Avrupa Komisyonu'na bağlı Avrupa Okul Eğitimi (Esep) platformunda, Avrupa'nın örnek ve tavsiye edilen okulları listesine giren okullara verilmektedir. Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ettiğimiz için mutluyuz. Öğretmen arkadaşlarımıza ve projelerde yer alan öğrencilerimize yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

05-05-202305-05-202305-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 22:18 - Görüntülenme: 333
  Beğen | 6  kişi beğendi