TOKAT / ERBAA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

Cumhuriyet Mahallesi Dr. Ziya Durmuş Caddesi No 53 Erbaa/TOKAT PK 60500
Vizyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek. Onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Misyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak. Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek
Derslik :21
Öğretim Şekli :ANASINIF: A ve B şubelerimiz Sabahçı, C ve D şubelerimiz Öğlencidir. İLKOKUL : TAM GÜN eğitim vermektedır.
08 30 ~ 14.50
Okul Erbaa İlçe merkezinde yer aldığı için; ulaşım konusunda sıkıntısı yoktur.
Cumhuriyet Mahallesi Dr. Ziya Durmuş Caddesi No:53 Erbaa/TOKAT PK: 60500
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Erbaa ilçe merkezinin tam ortasında yer almaktadır. Hemen yanında; Büyük Camii, Erbaa Öğretmenevi, Erbaa Belediyesi, Erbaa Kültür Parkı, Erbaa Belediyesi, Tokat Erbaa Sineması ve Erbaa Hükümet Konağı yer almaktadır. Tokat´a ise 80 km uzaklıktadır.